luni, 28 septembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 11


În emisiunea “Marpha Hip Hop” de saptămâna aceasta aveți ocazia să vă întâlniți cu o parte din crew-ul C.I.A.

Byga și Phila vă dezvăluie detalii despre cel mai nou material intitulat “Radio” pe care l-au lansat de curând în cadrul unui dublu eveniment (3 Ani de Irefutabil News și Lansarea LP-ului “Radio”) în club Suburbia dar și noutăți legate de linia de haine care le și poartă numele.

Puteți urmări imagini din timpul prestației live cu C.I.A dar și câteva cadre de making off în premieră de la filmarea primului videoclip al trupei R.A.S.A. în colaborare cu Byga pentru piesa "On and on".

În partea a doua a emisiuni veți avea ocazia să-i cunoașteți pe primii doi semifinaliști (Obsesiv și Sweet Smoke) aleși pentru a participa la concursul “Anonimația

marți, 22 septembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 10


În emisiunea “Marpha Hip Hop” de saptămâna aceasta este invitată Marijuana, una din primele fete care a avut curajul și pasiunea de a face hip-hop în România.

Având o cariera de peste 15 ani în spate, Marijuana ne vorbește în exclusivitate despre problemele din trecut cu care sa confruntat atât pe plan personal cât și profesional dar și despre viitorul proiect în care este implicată.

luni, 14 septembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 9


Emisiunea “Marpha Hip Hop” din această săptămână îi are ca invitați pe: FreakaDaDisk , membru al trupei Paraziții intr-un interviu inedit și în exclusivitate despre activitatea sa ca dj și producător, câteva recomandări legate de sculele de turntablism și multe alte chesti interesante.


A doua parte a emisiunii il are ca personaj principal pe C.C. - Emcee originar din Buzău, el este caracterizat în bună parte de prestaţiile live, iar acest lucru şi-a atins nivelul valorii într-un album de studio și un nou videoclip “Unde stă norocul” în colaborare cu Sweb.

luni, 7 septembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 8


Marpha Hip Hop” vă oferă în ediția de saptămâna aceasta un interviu în exclusivitate cu Shobby binecunoscutul membru fondator al trupei Codu’ Penal .

Interviul cuprinde noutăți despre al doilea material solo semnat Shobby intitulat “Primul Suspect” care urmează să se lanseze foarte curând.