luni, 26 octombrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 15


Marpha Hip Hop vă prezintă saptămâna aceasta doua interviuri cu: doi din membri trupei 2012 (Aforic & ADN) care vorbesc pe larg despre primul material semnat 2012 și care urmează să apară zilele acestea sub sigla Facem Records și Dan Apetria a.k.a Diezl, promotor și organizator de petreceri și concerte hip-hop.
Dan este cel căruia i se datorează cea mai lungă petrecere hip hop / r&b din România . Malibu, așa cum era cunoscută de cei din București și nu numai. În prezent, petrecerea s-a mutat în club Tan Tan și are loc în fiecare vineri.

Emisiunea este realizată și prezentată de Tonik Obiektiv și poate fi urmărită în fiecare saptămână pe: www.marphahiphop.tsapro.ro

luni, 19 octombrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 14


În emisiunea “Marpha Hip Hop” de saptămâna aceasta vă invităm să urmăriți un interviu inedit cu trupa Veritasaga, aveți ocazia de a-i vedea în formula completă (Jhivago, Praetor, Dribbler & Dj Sonia) pentru prima oară atât în interviu cât și live în cadrul concertului pe care l-au susținut pe data de 11.10.2009 în Club Fabrica.

În urma voturilor publicului cât și a majorității juriului E-me (piatra Neamț) este desemnat câștigător al concursului “Anonimația”.

De saptămâna aceasta reluam seria de concursuri destinate privitorilor fideli ai emisiuni, premiile constau în haine oferite de magazinul online Shakk.ro

luni, 12 octombrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 13


Marpha Hip Hop vă invită să urmăriți în ediția de saptămâna aceasta un interviu cu 2 din cei trei membri ai trupei R.A.S.A. (Sthelu & Yda), puteți afla noutăți legate de albumul “Por La Artă” dar și detalii legate de primul videoclip al trupei.

În partea a doua a emisiuni puteți urmări în exclusivitate o serie de cadre de la evenimentul de lansare “Reacții Adverse” semnat Carbon care sa desfășurat pe data de 4 Octombrie în Silver Church.

luni, 5 octombrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 12


Emisiunea “Marpha Hip Hop” din această saptămână îi are ca invitați pe: cei doi membri ai trupei Kartel (Richie & Klau) care vă dezvăluie detalii despre proiectele care se pregătesc în laboratorul de producție Dava Records .

Tot în acest episod puteți vedea în premieră videoclipul piesei “Respect de sine” semnat Samagon în colaborare cu Preafericitul N.V 140 (Verbal) și Myc Ripley (California).

În a doua parte a emisiuni vă prezentăm ultimii doi emcee semifinaliști (E-me și Foxxy) aleși pentru a participa la concursul  “Anonimația