miercuri, 30 decembrie 2009

Interviu cu Neoficial @ Urban Music Culture


UMC: Salut Neoficial, când te-ai apucat de hip hop şi cine te-a influenţat?

  • Neoficial: Salut. Păi tot ceea ce scriu este din Viaţa mea. Nu am avut pe cineva să mă îndrume spre muzică sau spre altceva. Am făcut singur exact aşa cum am ştiut eu.

UMC: Crezi că dacă ai fi fost din Bucureşti acum ai fi fost mai promovat decât eşti?

  • Neoficial: Promovarea o fac singur. Eu zic că nu contează din ce oraş eşti daca în România muzica sar promova după "talent" și nu dupa "Bani". Am rămâne foarte puţini. Sar vedea care minte şi cum este ceea ce se dă a fi.

UMC: Până in momentul de faţa ai lansat vre-un album, EP sau Mixtape?

  • Neoficial: Încă nu. Dar sper că pe viitor să-mi fac albumul.

UMC: Momentan, lucrezi la vre-un proiect?

  • Neoficial: Da. La primul meu album care se va intitula "Lumea mea" Şi sper că toate piesele se vor finaliza pană in vara anului 2010.

UMC: Ai făcut parte dintr-o trupă? Dacă da care?

  • Neoficial: Am făcut parte, dar nu mi place să vorbesc despre trecut. Ce a fost a fost şi ce va fi va fi. Şti şi tu că "Ce nu ne doboară ne face mai puternici."

UMC: Cum ai ajuns să il cunoşti pe Barac?

  • Neoficial: Cu Barac vorbesc de aproape 2 ani. Și de atunci am vrut să fac piesa cu el. da uite ca intr un final sa finalizat:) Neoficial feat. Barac - Lumea te judecă

UMC: Internetul, ţi se pare cel mai rapid și economic mod de a te promova?

  • Neoficial: Până acum da! E singura cale ptr cei ce nu au bani. Dacă ai, eşti promovat. Dacă nu, tre să te chinui tu să faci totul posibil ca să te faci auzit.

UMC: Ce emcee/trupe din România asculţi?

  • Neoficial: Frate mie îmi place aşa: Chucho, Barac, Bogdan Dima, Baxter, Cabron care merită multe şi îmi mai place cum cântă Doddy.

UMC: Mafia sau La Familia?

  • Neoficial: B.U.G. Mafia

UMC: Din punctul tău de vedere, în viitor...hip hop-ul românesc va ajunge la un nivel superior?

  • Neoficial: Din punctul meu de vedere eu sper să meargă bine.

UMC: În încheiere, câteva cuvinte cititorilor și vizitatorilor "Urban Music Culture".

  • Neoficial: Tot ce pot spune e să ascultaţi Hip-Hop care chiar merită ascultat. Și fiți cu ochii pe "UMC".


Mai jos puteţi asculta o piesa semnată Neoficial. Piesa se numeşte "Povestea ei" şi a
fost în premieră la Urban Music Culture.

marți, 29 decembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 24


Cum RAP-ul vine de la "Rhythm and Poetry", episodul cu numărul 24 al emisiunii Marpha Hip Hop îl aduce mai aproape de fani pe cel care a lansat pe 13 Decembrie albumul "Poezie balistică", sfidând ghinionul şi culegând aplauzele bine meritate.

Astfel, Cedry2k vorbeşte despre materialul la care a lucrat şi pe care publicul l-a aşteptat cu nerăbdare, cedându-i apoi microfonul altui artist de pe lista Facem Records, şi anume Doc (C.T.C).
Ca de obicei, Marpha Hip Hop vă aduce în exclusivitate scene de la aceast eveniment, care a avut loc în The Silver Church.

Dacă de partea "Poeziei" se ocupă prima parte a emisiunii, a doua restabileşte echilibrul din RAP şi oferă o mică incursiune în lumea Ritmului, aducându-l în faţa microfonului pe Motzu, binecunoscut producător autohton, responsabil cu scoaterea la iveală a multor piese bune, inclusiv una de pe "Poezie balistică" a lui Cedry2k, şi anume "Contra cost".


Ultima piesă a puzzle-ului acestui episod e constituită de un freestyle exclusiv al lui Arssura, un fel de punte între Ritmul şi Poezia care alimentează acest întreg sistem în care te invit pe tine, cel din faţa ecranului, să intri printr-o simplă comandă: Press Play!

luni, 21 decembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 23


Saptămâna aceasta, Hip Hop-ul e Marphă, dar e și Agresiv. Episodul cu numarul 23 îi pune față în față cu microfonul nostru pe unii din cei mai mediatizași și promovați artiști ai momentului: Grasu XXL, Agresiv, Guess Who și Maximilian.

Cum așa? Păi dacă ați ratat lansarea mixtape-ului "Ap.71", emisiunea Marpha Hip Hop e plină de scene exclusive și în premieră din cadrul evenimentului, pe lângă interviurile cu cei care au urcat pe scena și și-au dezvaluit planurile și ideile pe care le au în prezent.

Și pentru a continua cu exclusivitațile, bonusul acestui episod constă intr-o bucată de live session ce poartă semnatura Tonik Obiektiv , piesa se numește “Pregătit...” și este un prim promo la viitorul său LP.

Nu mai e loc de alte vorbe, tot ce trebuie să faci acum e să apeși pe Play și să te bucuri de o nouă încursiune în lumea Hip Hop-ului, care mereu va ramâne Marphă.




luni, 14 decembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 22


Emisiunea Marpha Hip Hop din această saptămână vă invită să urmariți un interviu inedit cu Cabron din care puteți afla noutăți legate de mult așteptatul album solo dar și alte lucruri interesante .

În partea a doua puteți viziona imagini de la evenimentul de lansare “Uniti sub tricolor” care s-a desfășurat pe 30 Noiembrie în club B52 din București.
Și două interviuri cu Brugner și George Simion, organizatorul acestui concert și unul dintre liderii grupului de acţiune, "Noii Golani".

luni, 7 decembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 21


Marpha Hip Hop vă oferă în ediția de saptămâna aceasta o serie de interviuri cu: Sișu Tudor (La Familia), Bibanu MixXL, Double L și Dj Maka (Camuflaj) dar și imagini în exclusivitate de la concertul de lansare al albumului “Vacanță în Mexic” semnat Sișu care sa desfășurat în The Silver Church pe 29 Noiembrie 2009. (Photo by Sara)

luni, 30 noiembrie 2009

Marpha Hip Hop – Ep 20


În emisiunea cu numaru 20 aveți parte de un interviu cu o parte din artiști semnați de Tempesta Productions (Marijuana, ShatyrCortes, Rugz, Neve & Omega) cât și imagini în exclusivitate de la evenimentul de lansare “Tempesta All Stars –Perspective” care sa desfășurat pe 22 Noiembrie în club Fabrica.

Urmarînd Marpha Hip Hop veți descoperi și puteți participa la un concurs cu premii oferite de Tempesta Productions pentru 3 din cei mai fideli “prieteni” ai emisiuni.

luni, 23 noiembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 19


În cadrul emisiunea Marpha Hip Hop de saptămâna sunt invitați:
Vescan – artist independent din Cluj Napoca care sa impus în hip-hop odată cu lansarea albumului “Dansez cu pozele vechi”, din interviu puteți afla noutăți legate de cele mai noi proiecte ale sale pe care le va lansa în curând.


Zmili (ex U.S.L.A) a semnat de curând un contract cu bine cunoscutul label Avangard Miuzic pentru primul său material solo, mai multe detalii despre activitatea sa, gusturi muzicale și nu numai găsiți în acest interviu.

Dj Zakaos (USA) a fost invitat pe 13 Noiembrie la R&B Party în club Tan Tan unde a încins atmosfera punând muzică și mixând cele mai noi sound-uri hip-hop și R&B.

luni, 16 noiembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 18


În emisiunea Marpha Hip Hop de saptămâna aceasta aveți ocazia să vă intâlniți cu o parte din crew-ul Turntable Science.

Dj Dox și Dj Paul vă dezvăluie detalii despre primul material Turntable Science intitulat “Extended Techniques vol 1” pe care il vor lansa foarte curând.

În partea a doua a emisiuni veți avea ocazia să vedeți imagini în exclusivitate de la Taraba de Hip Hop eveniment initiat de hiphopkulture.ro și doua interviuri cu Koma (Hades Records) și Dj SchraBeat.

În concursul emisiuni aveți ocazia să câștigați una din cele 3 invitați de două persoane la concertul Tempesta All Star – Perspective de pe 22 Noiembrie de la club Fabrica.

luni, 9 noiembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 17


Emisiunea Marpha Hip Hop din această saptămână îi are ca invitați pe: Arssura, Dawa, Jay (R&B Party), Samagon și Preafericitu N.V 140 (Verbal).

Tot în acest episod puteți viziona în premieră piesa “Cel mai bârfit” cântată live de Arssura plus imagini de la evenimentul de lansare Samagon - Confesiuni.

luni, 2 noiembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 16


Emisiunea “Marpha Hip Hop” vă invită saptămâna aceasta să urmăriți un interviu cu Anthony Black (Producător și inginer de sunet / Code Studio), din care puteți afla lucruri inedite legate de producția audio și nu numai.

În calitate de producător a colaborat cu : Puya, RossIcsu, Tonik Obiektiv, Anda Adam, Lili Sandu și mulți alții. În partea a doua vă întâlniți cu Dj Tweety, unul din dj care animă petrecerile hip-hop din București (R&B Party / Tan Tan).

luni, 26 octombrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 15


Marpha Hip Hop vă prezintă saptămâna aceasta doua interviuri cu: doi din membri trupei 2012 (Aforic & ADN) care vorbesc pe larg despre primul material semnat 2012 și care urmează să apară zilele acestea sub sigla Facem Records și Dan Apetria a.k.a Diezl, promotor și organizator de petreceri și concerte hip-hop.
Dan este cel căruia i se datorează cea mai lungă petrecere hip hop / r&b din România . Malibu, așa cum era cunoscută de cei din București și nu numai. În prezent, petrecerea s-a mutat în club Tan Tan și are loc în fiecare vineri.

Emisiunea este realizată și prezentată de Tonik Obiektiv și poate fi urmărită în fiecare saptămână pe: www.marphahiphop.tsapro.ro

luni, 19 octombrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 14


În emisiunea “Marpha Hip Hop” de saptămâna aceasta vă invităm să urmăriți un interviu inedit cu trupa Veritasaga, aveți ocazia de a-i vedea în formula completă (Jhivago, Praetor, Dribbler & Dj Sonia) pentru prima oară atât în interviu cât și live în cadrul concertului pe care l-au susținut pe data de 11.10.2009 în Club Fabrica.

În urma voturilor publicului cât și a majorității juriului E-me (piatra Neamț) este desemnat câștigător al concursului “Anonimația”.

De saptămâna aceasta reluam seria de concursuri destinate privitorilor fideli ai emisiuni, premiile constau în haine oferite de magazinul online Shakk.ro

luni, 12 octombrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 13


Marpha Hip Hop vă invită să urmăriți în ediția de saptămâna aceasta un interviu cu 2 din cei trei membri ai trupei R.A.S.A. (Sthelu & Yda), puteți afla noutăți legate de albumul “Por La Artă” dar și detalii legate de primul videoclip al trupei.

În partea a doua a emisiuni puteți urmări în exclusivitate o serie de cadre de la evenimentul de lansare “Reacții Adverse” semnat Carbon care sa desfășurat pe data de 4 Octombrie în Silver Church.

luni, 5 octombrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 12


Emisiunea “Marpha Hip Hop” din această saptămână îi are ca invitați pe: cei doi membri ai trupei Kartel (Richie & Klau) care vă dezvăluie detalii despre proiectele care se pregătesc în laboratorul de producție Dava Records .

Tot în acest episod puteți vedea în premieră videoclipul piesei “Respect de sine” semnat Samagon în colaborare cu Preafericitul N.V 140 (Verbal) și Myc Ripley (California).

În a doua parte a emisiuni vă prezentăm ultimii doi emcee semifinaliști (E-me și Foxxy) aleși pentru a participa la concursul  “Anonimația

luni, 28 septembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 11


În emisiunea “Marpha Hip Hop” de saptămâna aceasta aveți ocazia să vă întâlniți cu o parte din crew-ul C.I.A.

Byga și Phila vă dezvăluie detalii despre cel mai nou material intitulat “Radio” pe care l-au lansat de curând în cadrul unui dublu eveniment (3 Ani de Irefutabil News și Lansarea LP-ului “Radio”) în club Suburbia dar și noutăți legate de linia de haine care le și poartă numele.

Puteți urmări imagini din timpul prestației live cu C.I.A dar și câteva cadre de making off în premieră de la filmarea primului videoclip al trupei R.A.S.A. în colaborare cu Byga pentru piesa "On and on".

În partea a doua a emisiuni veți avea ocazia să-i cunoașteți pe primii doi semifinaliști (Obsesiv și Sweet Smoke) aleși pentru a participa la concursul “Anonimația

marți, 22 septembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 10


În emisiunea “Marpha Hip Hop” de saptămâna aceasta este invitată Marijuana, una din primele fete care a avut curajul și pasiunea de a face hip-hop în România.

Având o cariera de peste 15 ani în spate, Marijuana ne vorbește în exclusivitate despre problemele din trecut cu care sa confruntat atât pe plan personal cât și profesional dar și despre viitorul proiect în care este implicată.

luni, 14 septembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 9


Emisiunea “Marpha Hip Hop” din această săptămână îi are ca invitați pe: FreakaDaDisk , membru al trupei Paraziții intr-un interviu inedit și în exclusivitate despre activitatea sa ca dj și producător, câteva recomandări legate de sculele de turntablism și multe alte chesti interesante.


A doua parte a emisiunii il are ca personaj principal pe C.C. - Emcee originar din Buzău, el este caracterizat în bună parte de prestaţiile live, iar acest lucru şi-a atins nivelul valorii într-un album de studio și un nou videoclip “Unde stă norocul” în colaborare cu Sweb.

luni, 7 septembrie 2009

Marpha Hip Hop - Ep 8


Marpha Hip Hop” vă oferă în ediția de saptămâna aceasta un interviu în exclusivitate cu Shobby binecunoscutul membru fondator al trupei Codu’ Penal .

Interviul cuprinde noutăți despre al doilea material solo semnat Shobby intitulat “Primul Suspect” care urmează să se lanseze foarte curând.

luni, 31 august 2009

Marpha Hip Hop - Ep 7


In emisiunea “Marpha Hip Hop” de saptămâna aceasta aveți ocazia să vă întâlniți cu Sisu Tudor (La Familia) și Dj Grass (producator și inginer de sunet la Micul Mexic Production) într-un interviu pe față si fără bariere despre proiectul “Vacanță în Mexic” pe care urmează să îl lanseze în toamna acestui an și nu numai .

Cum v-am obișnuit până acum și în ediția de saptămâna aceasta avem un concurs cu premii oferite de Pac Pac Productions.


luni, 24 august 2009

Marpha Hip Hop - Ep 6


Marpha Hip Hop” vă prezintă în emisiunea de saptămână aceasta două interviuri inedite cu:
Alex Ceausu (Ador Media) – Regizorul care se află în spatele multor clipuri de gen precum: Pizda la volan (Maximilian cu Grasu XXL), Siaiei (C.I.A), Ar fi timpul (Tonik Obiektiv cu Grasu XXL și Mario), Introspecții (Carbon cu Cedry2k și Guess Who) , Banii mei (Cheya Crew), Și când plâng eu râd (Câinele a.k.a Sol’dat), Himeric (Ad Litteram cu K-gula), Keri FM (Keri feat. Funktastics & Boogie ), și multe altele.

În partea a doua a emisiuni aveți parte de un interviu în exclusivitate direct de pe platourile de filmare cu Carbon - Fost membru Pirates Klan, actual membru Armada și artist semnat de labelul Facem Records.

luni, 17 august 2009

Marpha Hip Hop - Ep 5


Emisiunea “Marpha Hip Hop” din această saptămână îi are ca invitați pe Sfantu’ (Sotto Inteso) și pe noul său coleg de proiect Stan, cu această ocazie veți afla noutăți despre albumul anivesar la care lucrează baieți .


Urmărind Marpha Hip Hop puteți participa și la un concurs cu premii pentru cei mai fideli prieteni ai emisiunii, premiile constau în: cd-uri cu Cheya Crew & Tonik Obiektiv.

luni, 10 august 2009

Interviu cu Cosy @ Urban Music Culture


UMC: Salut , cine te-a influențat să cânți?

  • Cosy: Puya

UMC: Multă lume spune că il imiți pe Puya , e adevarat?

  • Cosy: Nu il imit ,am crescut cu el in căsti ...și e o treaba de subconstient dacă am ceva de la el ..am fiindcă mia intrat in modul meu de viață inconstient.

UMC: În legătură cu albumul "Mai greu ca tine" , unde si când a fost lansat?

  • Cosy: A fost lansat in Brăila pe 10 iulie.

UMC: Am văzut pe contul de YouTube a celor de la Filmmaking un promo a filmului "Tango din strada ta" unde îl putem vedea ?

  • Cosy: Producatorul spune că va fi promovat prin Ianuarie - Februarie ... și nu e un film e mai mult un documentar decat un film.

UMC: Care a fost prima ta piesă?

  • Cosy: Nu mai țin minte ... însa țin minte prima piesa care a fost ascultată la maxim "Doar eu și cu tine"

UMC: Ce ne poți spune despre piesa și videoclipul "Tot ce am vrut" ? De cine a fost regizat?

  • Cosy: Păi e făcut de același om care a făcut și filmul, Tedy Necula!. Piesa a fost înregistrata la mitran la studio, a facut parte din albumul "Tot ce am vrut" ... ii poartă si numele ... si clipul a fost făcut in București.

UMC: După videoclipul piesei "Tot ce am vrut" ai inregistrat și "Noi 2" împreuna cu Shobby de la Codu Penal ... care este raportul dintre tine și Shobby?

  • Cosy: Am colaborat la clipul ăla și pe urmă la clipul "Drame". A cantat și pe albumul meu "Mai greu ca tine" pe vreo 4 piese ... raportul ... hmm ... suntem prieteni!

UMC: Am auzit că pregătești un album nou ! Ce ne poți spune?

  • Cosy: Pai va fi produs de Rappy in California la unul din lanțul de studiouri ale lui "Dre" ... și va fi un album căutat ! Atat pot spune momentan.

UMC: În ce mod il vei vinde? Multe persoane își vând albumele ONLINE sau prin poștă... modul "GAZETA SPORTURILOR" ți se pare interesant?

  • Cosy: Da, mi se pare interesant ... când voi avea proiectul terminat....voi contacta casele de producție ... iar dacă nu voi rezolva nimic voi vorbi cu Gazeta , și în final daca nu voi rezolva nimic il voi vinde personal.

UMC: Un ultim mesaj pe final.

  • Cosy: Să cumpere și originalul ... ptr. că e munca noastră ! E ca și cum ai muncii și lunar salariul să fie plecat in vacanță!


Mai jos puteţi viziona un videoclip Cosy în colaborare cu Shoby (Codu' Penal).
Piesa videoclipului se numeşte "Drame" şi este inclusă pe albumul "Mai greu ca tine".

Marpha Hip Hop - Ep 4


Emisiunea “Marpha Hip Hop” din această saptămână îi readuce în atenție pe baieții de la Cheya Crew cu ocazia recentului eveniment de lansare al LP-ului “Dragoste și Pace“ care s-a desfășurat pe 2 August 2009 în club Suburbia.


Al-4-lea episod include interviuri cu: Cheya Crew , Scânteie (Ad Litteram), Angeles și o parte din band-ul KarakteristiK cât și imagini în exclusivitate de la eveniment.

duminică, 9 august 2009

Marpha Hip Hop - Ep 3


Emisiunea “Marpha Hip Hop” din această saptămână îi are ca invitați pe K-nnabis (artist semnat de Obiektiv Music, care a lansat recent un LP inedit cu un stil fresh) și Câinele a.k.a Sol’dat (care pe data de 29.07.2009 a susținut un concert în Club Twice – Bucuresti). Cu această ocazie a acordat un interviu în exclusivitate emisiunii pe lângă care veți mai putea viziona o serie de imagini din timpul show-lui .

Marpha Hip Hop - Ep 2


Emisiunea "Marpha Hip-Hop" din această saptămână il aduce în centrul atenției pe binecunoscutul ți apreciatul Guess Who în cadrul unui interviu inedit realizat în studioul Okapisound.

vineri, 7 august 2009

Marpha Hip Hop - Ep 1


Emisiunea “Marpha Hip Hop” revine după o scurtă perioadă de pauză cu sezonul doi, intr-un nou format, emisiunea va conține: interviuri, concursuri cu premii, hip-hop fashion, tutoriale despre producerea unui instrumental și multe alte lucruri informative despre cultura hip-hop.

Emisiunea este realizată și prezentată de Tonik Obiektiv și va putea fi urmarită în fiecare saptămână pe : www.marphahiphop.tsapro.ro

În primul episod puteți viziona un interviu cu Barac, unde ve-ți afla în exclusivitate noutăți despre viitorul proiect în care este implicat. Filmarile sau desfășurat în studioul casei de discuri Intercont Music.