luni, 31 august 2009

Marpha Hip Hop - Ep 7


In emisiunea “Marpha Hip Hop” de saptămâna aceasta aveți ocazia să vă întâlniți cu Sisu Tudor (La Familia) și Dj Grass (producator și inginer de sunet la Micul Mexic Production) într-un interviu pe față si fără bariere despre proiectul “Vacanță în Mexic” pe care urmează să îl lanseze în toamna acestui an și nu numai .

Cum v-am obișnuit până acum și în ediția de saptămâna aceasta avem un concurs cu premii oferite de Pac Pac Productions.


luni, 24 august 2009

Marpha Hip Hop - Ep 6


Marpha Hip Hop” vă prezintă în emisiunea de saptămână aceasta două interviuri inedite cu:
Alex Ceausu (Ador Media) – Regizorul care se află în spatele multor clipuri de gen precum: Pizda la volan (Maximilian cu Grasu XXL), Siaiei (C.I.A), Ar fi timpul (Tonik Obiektiv cu Grasu XXL și Mario), Introspecții (Carbon cu Cedry2k și Guess Who) , Banii mei (Cheya Crew), Și când plâng eu râd (Câinele a.k.a Sol’dat), Himeric (Ad Litteram cu K-gula), Keri FM (Keri feat. Funktastics & Boogie ), și multe altele.

În partea a doua a emisiuni aveți parte de un interviu în exclusivitate direct de pe platourile de filmare cu Carbon - Fost membru Pirates Klan, actual membru Armada și artist semnat de labelul Facem Records.

luni, 17 august 2009

Marpha Hip Hop - Ep 5


Emisiunea “Marpha Hip Hop” din această saptămână îi are ca invitați pe Sfantu’ (Sotto Inteso) și pe noul său coleg de proiect Stan, cu această ocazie veți afla noutăți despre albumul anivesar la care lucrează baieți .


Urmărind Marpha Hip Hop puteți participa și la un concurs cu premii pentru cei mai fideli prieteni ai emisiunii, premiile constau în: cd-uri cu Cheya Crew & Tonik Obiektiv.

luni, 10 august 2009

Interviu cu Cosy @ Urban Music Culture


UMC: Salut , cine te-a influențat să cânți?

  • Cosy: Puya

UMC: Multă lume spune că il imiți pe Puya , e adevarat?

  • Cosy: Nu il imit ,am crescut cu el in căsti ...și e o treaba de subconstient dacă am ceva de la el ..am fiindcă mia intrat in modul meu de viață inconstient.

UMC: În legătură cu albumul "Mai greu ca tine" , unde si când a fost lansat?

  • Cosy: A fost lansat in Brăila pe 10 iulie.

UMC: Am văzut pe contul de YouTube a celor de la Filmmaking un promo a filmului "Tango din strada ta" unde îl putem vedea ?

  • Cosy: Producatorul spune că va fi promovat prin Ianuarie - Februarie ... și nu e un film e mai mult un documentar decat un film.

UMC: Care a fost prima ta piesă?

  • Cosy: Nu mai țin minte ... însa țin minte prima piesa care a fost ascultată la maxim "Doar eu și cu tine"

UMC: Ce ne poți spune despre piesa și videoclipul "Tot ce am vrut" ? De cine a fost regizat?

  • Cosy: Păi e făcut de același om care a făcut și filmul, Tedy Necula!. Piesa a fost înregistrata la mitran la studio, a facut parte din albumul "Tot ce am vrut" ... ii poartă si numele ... si clipul a fost făcut in București.

UMC: După videoclipul piesei "Tot ce am vrut" ai inregistrat și "Noi 2" împreuna cu Shobby de la Codu Penal ... care este raportul dintre tine și Shobby?

  • Cosy: Am colaborat la clipul ăla și pe urmă la clipul "Drame". A cantat și pe albumul meu "Mai greu ca tine" pe vreo 4 piese ... raportul ... hmm ... suntem prieteni!

UMC: Am auzit că pregătești un album nou ! Ce ne poți spune?

  • Cosy: Pai va fi produs de Rappy in California la unul din lanțul de studiouri ale lui "Dre" ... și va fi un album căutat ! Atat pot spune momentan.

UMC: În ce mod il vei vinde? Multe persoane își vând albumele ONLINE sau prin poștă... modul "GAZETA SPORTURILOR" ți se pare interesant?

  • Cosy: Da, mi se pare interesant ... când voi avea proiectul terminat....voi contacta casele de producție ... iar dacă nu voi rezolva nimic voi vorbi cu Gazeta , și în final daca nu voi rezolva nimic il voi vinde personal.

UMC: Un ultim mesaj pe final.

  • Cosy: Să cumpere și originalul ... ptr. că e munca noastră ! E ca și cum ai muncii și lunar salariul să fie plecat in vacanță!


Mai jos puteţi viziona un videoclip Cosy în colaborare cu Shoby (Codu' Penal).
Piesa videoclipului se numeşte "Drame" şi este inclusă pe albumul "Mai greu ca tine".

Marpha Hip Hop - Ep 4


Emisiunea “Marpha Hip Hop” din această saptămână îi readuce în atenție pe baieții de la Cheya Crew cu ocazia recentului eveniment de lansare al LP-ului “Dragoste și Pace“ care s-a desfășurat pe 2 August 2009 în club Suburbia.


Al-4-lea episod include interviuri cu: Cheya Crew , Scânteie (Ad Litteram), Angeles și o parte din band-ul KarakteristiK cât și imagini în exclusivitate de la eveniment.

duminică, 9 august 2009

Marpha Hip Hop - Ep 3


Emisiunea “Marpha Hip Hop” din această saptămână îi are ca invitați pe K-nnabis (artist semnat de Obiektiv Music, care a lansat recent un LP inedit cu un stil fresh) și Câinele a.k.a Sol’dat (care pe data de 29.07.2009 a susținut un concert în Club Twice – Bucuresti). Cu această ocazie a acordat un interviu în exclusivitate emisiunii pe lângă care veți mai putea viziona o serie de imagini din timpul show-lui .

Marpha Hip Hop - Ep 2


Emisiunea "Marpha Hip-Hop" din această saptămână il aduce în centrul atenției pe binecunoscutul ți apreciatul Guess Who în cadrul unui interviu inedit realizat în studioul Okapisound.

vineri, 7 august 2009

Marpha Hip Hop - Ep 1


Emisiunea “Marpha Hip Hop” revine după o scurtă perioadă de pauză cu sezonul doi, intr-un nou format, emisiunea va conține: interviuri, concursuri cu premii, hip-hop fashion, tutoriale despre producerea unui instrumental și multe alte lucruri informative despre cultura hip-hop.

Emisiunea este realizată și prezentată de Tonik Obiektiv și va putea fi urmarită în fiecare saptămână pe : www.marphahiphop.tsapro.ro

În primul episod puteți viziona un interviu cu Barac, unde ve-ți afla în exclusivitate noutăți despre viitorul proiect în care este implicat. Filmarile sau desfășurat în studioul casei de discuri Intercont Music.