luni, 25 ianuarie 2010

Marpha Hip Hop - Ep 28


Episodul cu numărul 28 al emisiunii Marpha Hip Hop vi-i aduce mai aproape pe doi dintre oamenii care nu au de obicei microfonul în mână, ci sunt cei din spatele proceselor care ne încanta pe noi, ascultătorii.

Primul invitat face parte din lumea producătorilor și e imposibil să nu îi fi ascultat materialul scos anul trecut, prin care a demonstrat ca este intr-adevăr, "The Beat Bandit". Keri, direct din studio, ne oferă mici detalii despre munca lui, care a stârnit admirația și respectul artiștilor genului pe care îl promovează.

Al doilea invitat face parte din lumea celor care stau în spatele camerei. Regizorul Tedy Necula, cel care a realizat clipuri pentru R.A.S.A., Cosy dar și scurt metraje cum ar fi "Tango", povestește cum e să dai viața unei povești exprimate printr-o piesă, lucru pe care îl face cu succes și pasiune.

Curioși să vedeți și o altă față a muzicii pe care o ascultați, la fel de interesantă? Dacă da, nu vă rămâne decât să vă bucurați de acest episod și să rămâneți conectați, ca de obicei, pe Marpha Hip Hop.

luni, 18 ianuarie 2010

Marpha Hip Hop - Ep 27


Episodul cu numărul 27 al emisiunii Marpha Hip Hop este diferit de cele precedente. Ne-am gândit să il dedicăm curentului reggae, drept pentru care, doi dintre reprezentanții săi au fost puși față în față cu microfonul nostru deja cunoscut.

Primul dintre ei este Lennox Buppy Brown, ce provine din Jamaica. Cine este el? Un artist în adevaratul sens al cuvantului, e și compozitor și producator de muzică raggae și doua din cele mai interesante activități din trecutul sunt reprezentate prin rolul de dublură a lui Wesley Snipes în mai multe filme și prin faptul că a semnat condica pentru coloana sonoră a câtorva dintre ele.


Al doilea invitat este Boogie (Elvetia), pe care sigur l-ați văzut în trabantul simpatic din videoclipul lui Keri, pentru "Keri FM", dar și pe scenă la concertele susținute de formația El Negro, adevărați veterani ai genului reggae în România.

Și ca să nu mai lungim vorba, suprizele episodului sunt reprezentate de 2 live session-uri în exclusivitate cu cei doi, pentru a vă aduce mai aproape de suflet ritmurile ce îi inspiră.

Press PLAY and enjoy!

duminică, 17 ianuarie 2010

Marpha Hip Hop - Ep 26


Marpha Hip Hop vă prezintă în emisiunea de saptămâna aceasta doua interviuri inedite cu: Junky – S-a remarcat prin colaborarile pe care le-a realizat cu artiști precum: Bitza, Barac, Agresiv, BRG, Dj Undoo și mulți alții .Dar să nu uitam de primul material discografic pe care și-a făcut debutu compilația “Vocabule” lansată în 2006 de Rebel Music.

Passcall și Nosferatu (Galati) – Băieții se fac vinovați de videoclipul piesei “O zi obișnuită” care a învadat de ceva vreme internetu.
Din interviu puteți afla noutăți legate de primul album semnat Passcall (Dementorii) care urmează să se lanseze în curand cât și detalii despre proiectele video la care lucreaza Nosferatu.

În exclusivitate mai puteți urmării un live session (raggae style) semnat Dawa și Lennox Buppy Brown.

Marpha Hip Hop - Ep 25


În emisiunea “Marpha Hip Hop” de saptămâna aceasta aveți ocazia să vă întâlniți cu Subsemnatu (Ex Explicit), producător dar în același timp și un emcee de excepție, care ne-a adus aminte în 2009 că “hip hop-ul n-a murit, se ascunde-n cartier”.

În a doua parte vă prezentam un interviu inedit cu Lazy E, mc de origine română care a ales să cânte în limba franceză. Asta ar fi înca un motiv pentru a susține faptul ca hip hop-ul este Marpha, oricare ar fi limba prin care este exprimat.