luni, 18 ianuarie 2010

Marpha Hip Hop - Ep 27


Episodul cu numărul 27 al emisiunii Marpha Hip Hop este diferit de cele precedente. Ne-am gândit să il dedicăm curentului reggae, drept pentru care, doi dintre reprezentanții săi au fost puși față în față cu microfonul nostru deja cunoscut.

Primul dintre ei este Lennox Buppy Brown, ce provine din Jamaica. Cine este el? Un artist în adevaratul sens al cuvantului, e și compozitor și producator de muzică raggae și doua din cele mai interesante activități din trecutul sunt reprezentate prin rolul de dublură a lui Wesley Snipes în mai multe filme și prin faptul că a semnat condica pentru coloana sonoră a câtorva dintre ele.


Al doilea invitat este Boogie (Elvetia), pe care sigur l-ați văzut în trabantul simpatic din videoclipul lui Keri, pentru "Keri FM", dar și pe scenă la concertele susținute de formația El Negro, adevărați veterani ai genului reggae în România.

Și ca să nu mai lungim vorba, suprizele episodului sunt reprezentate de 2 live session-uri în exclusivitate cu cei doi, pentru a vă aduce mai aproape de suflet ritmurile ce îi inspiră.

Press PLAY and enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu