luni, 25 ianuarie 2010

Marpha Hip Hop - Ep 28


Episodul cu numărul 28 al emisiunii Marpha Hip Hop vi-i aduce mai aproape pe doi dintre oamenii care nu au de obicei microfonul în mână, ci sunt cei din spatele proceselor care ne încanta pe noi, ascultătorii.

Primul invitat face parte din lumea producătorilor și e imposibil să nu îi fi ascultat materialul scos anul trecut, prin care a demonstrat ca este intr-adevăr, "The Beat Bandit". Keri, direct din studio, ne oferă mici detalii despre munca lui, care a stârnit admirația și respectul artiștilor genului pe care îl promovează.

Al doilea invitat face parte din lumea celor care stau în spatele camerei. Regizorul Tedy Necula, cel care a realizat clipuri pentru R.A.S.A., Cosy dar și scurt metraje cum ar fi "Tango", povestește cum e să dai viața unei povești exprimate printr-o piesă, lucru pe care îl face cu succes și pasiune.

Curioși să vedeți și o altă față a muzicii pe care o ascultați, la fel de interesantă? Dacă da, nu vă rămâne decât să vă bucurați de acest episod și să rămâneți conectați, ca de obicei, pe Marpha Hip Hop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu