luni, 1 februarie 2010

Marpha Hip Hop - Ep 29


Episodul de saptămâna aceasta al emisiunii Marpha Hip Hop e plin de invitați și de evenimente speciale din lumea hip hop-ului românesc. Primii intervievați sunt baieții de la Camuflaj, care au adus cu ei din Cluj idei proaspete împreună cu mult chef de muncă. Ei ne povestesc cum au ajuns să colaboreze cu Chill Brothers și ne oferă mici detalii despre activitatea lor recentă, dar și legate de cea din viitor. Restul, e supriză!

A doua parte a emisiunii se mută în club, locul în care fanii iau contact direct cu artiștii pe care îl ascultă și respectă. De data aceasta, microfonul s-a îndreptat spre Smokey și Zhao, ce au deschis seria de concerte din serile de duminică, în Malibu. Curioși să vedeți cum a fost sau să aflați mai multe detalii despre planurile baieților? “Play” e cuvatul cheie atunci.


Și cum v-am obișnuit cu seria de live-uri din cadrul emisiunii, K-nnabis, unul dintre artiștii de la Obiektiv Music a intrat special în studio pentru voi, oferîndu-ne în exclusivitate o mică bucată a unei piese la care a lucrat în ultima vreme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu