duminică, 14 februarie 2010

Marpha Hip Hop - Ep 31


Fiindcă în perioada aceasta, toata lumea pare mai fericită, și emisiunea Marpha Hip Hop e în același ton. În primul rând, pentru că am ajuns oficial la al treilea sezon și apoi, pentru că episodul de saptămâna aceasta expune detalii din activitatea unui artist care în ultima vreme, a fost ocupat cu "Goana după fericire". Bitză ne povestește despre munca depusă pentru a realiza ultimul său album, care a beneficiat de o lansare recentă, de unde Marpha Hip Hop vă aduce și imagini exclusive, bucăți video de la concertul ce a avut loc cu câteva ore înainte sa îi putem spune oficial "La multi ani!" acestuia.


Continuând seria obișnuitelor sesiuni live ale emisiunii, El Nino ne-a făcut o demonstrație de rime, iar după, ne-a și oferit detalii despre albumul la care lucrează în prezent, într-un scurt interviu, dar și despre lucrurile care l-au facut să se apuce de muzică și să continue în această direcție, evoluând mereu.

Te-am făcut curios? Tot ce ai de făcut pentru a afla și mai multe este să apeși pe Play și să te bucuri de o altă incursiune în lumea hip hop-ului românesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu