luni, 8 februarie 2010

Marpha Hip Hop - Ep 30


Și dacă e luni, e Marpha Hip Hop, așa cum v-am obișnuit. Saptămâna aceasta vă prezentam mici detalii din revenirea unui veteran din lumea hip hop-ului românesc, anume 6ase-6ase. Pus față în față cu microfonul emisiunii, el ne povesteste cu ce s-a ocupat până acum și ce surprize ne va pregăti pentru viitorul apropiat.

Sesiunea de live-uri a emisiunii e continuată astazi într-un mod mai special, cu imagini în exclusivitate din Malibu, de la Sunday Live, unde doi membri de la Tempesta Crew, Shatyr și Neve, au susținut un concert live, interpretând piese de pe materialele mai vechi, dar și de pe ultima compilație, numită "Perspective".

Iar ca să încheiem episodul un pic mai diferit ca în alte dăți, vă prezentăm un interviu cu Fido, fondator al crew-ului Escape, ca o mică incursiune în lumea dansului și a celor ce se numesc "b-boys" și "fly girls".

Poți afla mai multe despre toate acestea în episodul de mai jos și nu uita, te mai așteptăm în lumea noastră, unde noi suntem mereu conectați pe Marpha Hip Hop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu