marți, 27 aprilie 2010

Marpha Hip Hop - Ep 42


Ne-am decis să facem premiera noului şi primului videoclip solo a lui Baboi în acest nou episod, pentru piesa “Singur împotriva lumii”, ce face parte de pe albumul de debut al artistului, ce va fi lansat în toamnă. Videoclipul a fost realizat de Daniel Ilinca şi Liviu Mihai, din Râmnicu Vâlcea. Piesa a fost produsă de Racfm, de mix şi master ocupându-se Karie, iar scratch-urile fiind asigurate de Dj Wicked şi cu siguranţă e prima dintr-o serie de surprize pe care ni le pregăteşte Baboi.


Continuăm cu seria live-urilor din emisiune, pentru care l-am invitat pe Axes să ne facă un preview al noului său album. În studio ne-a arătat cât de bine sună una din noile sale piese, “Super echilibrat”, care ne face să îi aşteptăm cu nerăbdare materialul proaspăt, la care a lucrat în ultima vreme. Bonus, l-am invitat să ne povestească pe străzile oraşului despre planurile sale, despre ocaziile pe care ni le oferă pentru a-l vedea live, pe scenă şi despre cum se munceşte cu adevărat în lumea rap-ului românesc.


Încheiem cu un alt interviu, cu trupa Ceilalţi, în care toţi trei membri ne-au povestit pe rând despre ce înseamnă să ai şi o carieră solo în timp ce munceşti pentru a promova numele unei echipe în faţa publicului ascultător de rap. Şi ei ne arată că se descurcă şi separat, cum a făcut-o creTzu, care mai are puţin până ne încântă cu albumul său, dar şi împreună.

Acum, tot ce-ţi rămâne ţie de făcut, privitorule, este să te bucuri de acest material special, pe care ţi l-am pregătit ca de obicei, cu drag şi pace în suflet pentru toţi care simt acest mod de viaţă MARPHA, numit HIP HOP. Enjoy !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu