duminică, 19 septembrie 2010

Interviu cu Prima Verba @ Urban Music Culture


UMC: Salut, ce este Prima Verba și de unde vine numele?

  • Prima Verba: Conceptul Prima Verba semnifică primul cuvânt, este unirea a două caractere diferite, două personalități, două viziuni asupra lumii materializate în două nume, Mr. Brasco și Metafour.

UMC: Când v-ați apucat de hip hop?

  • Prima Verba: Mr. Brasco în 1994, iar M3taphour în 1997.

UMC: Ce ne puteți spune despre biografia trupei?

  • Prima Verba: Trupa a prins viață pe teritoriul Spanie mai excact în Valencia în 2002, avea 4 componenți: Zero, Crack (Spaniol), M3taphour și Mr. Brasco. Numele trupei l-am dat io, M3taphour însemnând primul cuvânt în latina veche. Mi-a plăcut foarte tare că era un nume sonor și ușor de reținut. Primul studio, home studio sa făcut la zero acasă și acolo sau produs primele piese de M3ta și Zero și bineînțeles destule apariții tv radio și concerte pe teritoriul spaniei în comunitatea valenciană.

UMC: Ce ne puteți spune despre Amstaff Records?

  • Prima Verba:  Hobby, muncă asiduă, plăcere, nervi, dragoste și ură.

UMC: Cum ați ajuns să colaborați cu Drei Ros?

  • Prima Verba: Datorită rețelei sociale facebook am putut lua legătura cu Drei, un necunoscut ptr. noi până în momentul când l-am abordat deschizând subiectul rap.

UMC: Ce ne puteți spune despre piesa Adio, Hai Pa?

  • Prima Verba: A fost totu rapid, ceva spontan din Valencia via State și înapoi.

UMC: Unde a avut loc primul vostru concert?

  • Prima Verba: În Valencia, după două luni de la venirea mea în Spania, alături de M3ta, Zero și Crak intr-un club din comunitatea valenciană.

UMC: Cu ce artiști ați colaborat până acum, și cu cine ați vrea să colaborați?

  • Prima Verba: Nu au fost multe colaborări, dar cele care au fost. au fost cu artiști talentați: Ovp, Nosferatu, Lu-k, Tata Kne. Sunt doar câteva din numele cu pricină.

UMC: Ce proiecte aveți pentru viitor?

  • Prima Verba: Având în vedere ca am terminat primul album Prima Verba, intitulat "Cu Atitudine" (pe care încercam sa îl promovam pe bucăți piesă cu piesă și după o să il dăm tot.). O să lucrăm la albumele solo dar și la încă unul Prima Verba, defapt noi lucrăm tot timpul suntem constanți așa cum spunea și Brasco, este un hobby asta ne place să facem și cu siguranță nu ne vom opri aici. Evident vom lucra și la câteva clipuri oficiale dar toate la momentul potrivit.

UMC: M3taphour, pentru ce artiști de la noi ai produs, mixat și masterizat piese?

  • M3taphour: Pentru: Drei Ros, F.charm, Lu-k, Ovp, Mario, Codu Penal, Bulgaru, Marco, El Nino, Da Cruz, Criss Blaziny, Nosferatu ... și lista continuă.

UMC: Brasco, pe când un album solo?

  • Brasco: Nu pot să promit nimic, pot să spun doar că am deja versurile pentru 6 piese.

UMC: Aveți un website sau blog unde vă poate găsi lumea?

  • Prima Verba: Totul doar pe www.prima-verba.blogspot.com și de acolo pe forumul Prima Verba, cât și pe Youtube, Facebook, Twitter ... etc.

UMC: Mulțumim ptr. interviu, pe final lăsați un mesaj tuturor cititorilor UMCSOUND.

  • Prima Verba: Mulțumim fanilor, celor care acum citesc acest interviu, cât și personelor care susțin cauza, și mă refer bineînțeles la hip hop acum. Mulțumim UMC ptr. interviu și ptr. suportul acordat. Pace!

Mai jos puteți asculta o piesa de la Prima Verba. Piesa se numește "Diamante Vii".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu