miercuri, 15 septembrie 2010

Sotia lui Cheloo din nou la dezintoxicare!


Daniela, sotia lui Cheloo de la Parazitii, nu a reușit să scape de dependența de droguri, astfel încât soțul său a internat-o din nou la dezintoxicare.
Se pare că tratamentul pe care soția lui Cheloo l-a urmat la spitalul "Alexandru Obregia" nu i-a vindecat acesteia dependența de droguri.

După cum bine stiți, la începutul lunii iulie a acestui an, Daniela a fost internată cu forța de către soțul ei la Spitalul Floreasca din cauza dependenței de heroina, aceasta ajungând să cântăreasca în acea perioadă numai 35 de kilograme.

La scurtă vreme de la întoarcerea acasă, au început să apară din nou probleme în familia hip-hoper-ului, intrucat soția acestuia nu a scăpat de dependența de droguri. La sfârșitul saptămânii trecute, cei doi soți au făcut un scandal monstru în zona Pietei Armenesti, acolo unde Cheloo are studioul de înregistrari, deoarece Daniela urma să fie din nou internată la Alexandru Obregia. Ținand cont că nu este la prima cură, este posibil ca tânăra să petreacă mai mult timp în spital.
(Sursă: VipSpace.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu