luni, 13 septembrie 2010

Promovare: Kafu – N-ai să vezi



Kafu lansează în premieră pe Apropo.ro, piesa "N-ai să vezi". Mai jos aveți mai multe detalii asupra artistului.

Kafu, membru al trupelor Morometzii și Zombie THC, a început să cânte rap prin 2000.
În prima fază a scos un album solo în 2005, după care împreuna cu Tagg, a înființat trupa de hip-hop Zombie THC. Ceva mai târziu a fost luat de 1-Q Sapro în Morometzii.

Pe net și-au făcut apariția doua albume cu trupa Zombie THC, primul, “Școala Vieții”, fiind neterminat, iar cel de-al doilea a fost lansat în 2009 și se numește “Soul School”.

Toate “filmele” pe care le trăiește acum vor fi expuse în noul album semnat Kafu: “Pelicula albumului va conține “filmulețe” legate de tot ce se întâmplă acum în țară, cum acceptăm să fim manipulați, controlați și transformați în ce vor alții să fim… se vorbește de violență, vreau să vb de pace… ne înconjoară multă ură, vreau să scriu de dragoste… ne transformăm intr-un ritm foarte alert în oameni tot mai răi, vreau să scriu despre ce ar fi dacă am vrea să fim mai buni și am face ceva în sensu ăsta, se etalează “adevărul”, vreau să scriu de minciunile care se ascund în spatele lor. Nu m-am gândit încă la un nume al albumului, dar mă gândesc că va fi un “sinonim” al Ying Yang-ului”.

Prima piesă pe care vrea să o facă cunoscută publicului larg, este melodia “N-ai să vezi”, o piesă în care pe undeva ne regăsim cu toții, oameni de rând… și nu numai.

“Mi-ar plăcea ca prima melodie de pe album, “N-ai să vezi”, sa trezescă spiritele amorțite ale oamenilor, și chiar dacă sunt blocați, să încerce să privească dincolo de frică ce le-a fost indusă cu forța… pentru asta primul lucru ar trebui să accepte realitatea și chiar dacă e o piesă rap, mesajul e pentru orice gen de ascultator… în afară de demnitari și magnații ascunși ai acestei țări, cred că și cel care neagă găsește un minim de traire în texte… personal cred că ar trebui să transmită ură, revoltă și semne de întrebare… cineva îmi zicea că e o piesa tristă, eu personal o consider realistă, dar așa e… realitatea e tristă intr-o țară în care ți se ia dreptul la viață și pentru fiecare moment care te ridică și te face să speri există “cineva” care are grijă să nu rămâi mult în locul acela dacă prezinți orice fel de risc pentru ei.

Motivul pentru care a făcut această melodie este unul bine întemeiat și anume să facă lumea mai “atentă” la ce se întamplă în jur: “Probabil e greu să faci asta cu o melodie, dar cine știe?” a declarat în ultima faza Kafu pentru umcsound.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu